Jobs Dice scanning device logo

RVS filterbehuizingen

Debiet l/min Filterhuis type
0,01 - 1 C45 Mini
0,2 - 2 Labo XS
1 - 20 BIBO
40 - 100 UHV

Labo XS RVS labo testbehuizing

Ontworpen om kleine volumes te filtreren (0,5 tot ca 10 liter) of om industriële filterkaarsen te testen in een labo omgeving. Ook verkrijgbaar als variant met een geïntegreerde digitale druksensor voor een precieze meting.
Toepassing zijn bevoordeeld: nieuwe recepturen van inkten/coatings, kleine volumes filtreren.

BIBO Filterhuizen

Door het ontwerp te optimaliseren werd een maximale productiviteit bereikt:

  • korte schoonmaaktijd
  • beperkt dood-volume

BIBO filterhuizen werden ontworpen door te luisteren naar de eisen van coating-fabrikanten.Het dood-volume van een BIBO-filterhuis is ongeveer 10% minder dan concurrent producten. Alle oppervlakken van de behuizing die in aanraking komen met vloeibaar zijn elektro-polished.

C45 Mini Filter behuizing in RVS of PVDF

Om zeer kleine volumes te filtreren in een labo omgeving.Het beperkte volume (minder dan 60ml) maakt het C45 filterhuis gewild bij producenten van kostbare materialen. Deze moeten gefiltreerd worden met een zo klein mogelijk productverlies. Toepassingen: kostbare producten (edelmetalen), fine chemicals

UHV Filterhuis

Voor debieten groter dan 40 liter per minuut zijn onze UHV filterhuizen en filterkaarsen de beste keuze. Een grote UHV filter vervangt 3 à 4 standaard filterkaarsen, waardoor de filterwissel veel efficienter en veiliger gebeurt. Alle oppervlakken zijn makkelijk toegankelijk en zijn heel eenvoudig te reinigen.
Toepassingen: coatings, cosmetica, ultra pure water, chemicals

Andere toepassingen