Jobs Dice scanning device logo

Optimalisatie en Analyse

Filtratie optimalisatie: test onder reële condities

De filtratie-markt ontwikkelt zich constant en genereert tal van innovaties. Uiteraard volgen we deze ontwikkelingen en innovaties op, en gaat onze consultancy verder dan enkel de uitvoering van praktische labotests, maar bieden we ook de beste filtratie-processen aan die beschikbaar zijn voor uw toepassing.

Het maakt niet uit, of het gaat om een nieuwe toepassing, of om een verbetering van een bestaand proces. De algemene regel is "het beste is te testen".
Met onze steun is dit altijd snel mogelijk, omdat we voortdurend testapparatuur en een assortiment aan filtertypes voorradig hebben.

Verontreinigde grondstoffen, afwijkende productie- en laboratoriumresultaten of producten waar partikels gegenereerd werden na verloop van tijd (bijv. neerslag, gels, troebelingen): met onze testapparatuur zoals de Labo XS, de Junior Housing of het BIBO filterhuis, kunnen wij klaar zijn voor tests binnen 24 uur. Proeven voeren wij enkel uit in uw labo en liefst in uw aanwezigheid. U kent uw product, wij kennen de filtratie-technieken; werken we samen en komen snel tot een goede oplossing.

En natuurlijk mag u vertrouwen op onze expertise bij de uitvoering van de oplossingen.

Filter Testing Hardware

Andere toepassingen