Jobs Dice scanning device logo

Filters voor de halfgeleiderindustrie, Fab, Foundry

Semiconductor fab

We weten dat de halfgeleiderindustrie erg terughoudend is met procesveranderingen. Dat geldt zeker ook voor het filtratieproces.
`We zouden hier een hele tekst kunnen schrijven over alle toepassingen in de productieketen, van fotolithografie, Wet etch en reinigen, CMP, bulkchemicaliën, DI en UPW-water.
Maar voor u als ingenieur of manager van een Fab is dit toch allemaal bekend.

Ter zake; wat kunnen wij voor uw Fab leveren?
Wij richten ons op cartridgefilters, niet op POU-capsulefilters.
Voor fotolithografie, natte etsen en reinigen, bulkchemicaliën, DI- en UPW-water hebben we een spectrum aan standaardmembranen, met kern, huls en eindkappen in PP, HDPE of PFA.

  • Hydrofiel PTFE
  • Hydrofoob PTFE
  • Nylon 66
  • PES
  • UPE

3, 5, 10, 20, 30, 50, 70 nanometer
0.1, 0.2, 0.4, 0.65, 1.0 micrometer

Inderdaad, we staan een stap achter op de meest geavanceerde technologie op de markt voor fotolithografie en WEC. We definiëren extraheerbare gehaltes nog steeds in ppb, wat nog in ppt moet gebeuren, maar dat komt nog. En u weet ook dat er methoden zijn om deze ppb-gehaltes inline te verlagen en ppt-gehaltes te bereiken.

Maar voor CMP slurryfilters is dit anders. Hier komt de kracht van onze leverancier CSM naar voren; zij produceren met hun eigen machines de specifieke polypropyleen filtermedia die zij dan zo configureren, zodat hun CMP filter zonder twijfel elke vergelijking met de marktleiders aankan. Poriegrootten van 70 nm tot 7 μm.

Als Zuid-Koreaanse fabrikant -en onderdeel van de Toray Group- heeft CSM veel ervaring opgebouwd in de halfgeleiderindustrie.
CSM levert betrouwbare en kostenefficiënte filtercartridges en wij, als Arranged, vullen dit aan met onze verkoop- en toepassingsondersteuning; wij kunnen rekenen op de steun van de laboratoria en ingenieurs van CSM.

Dankzij onze logistieke expertise kunnen we korte levertijden garanderen, leveringscontracten op basis van call-offs en buffervoorraden voorstellen, spoedleveringen garanderen binnen heel Europa, met uitbreiding naar Noord-Amerika indien nodig.

Weet dat we zeer discreet zijn en dat een beveiligde communicatie deel uitmaakt van onze strategie.

We hopen dat u een nieuwe leverancier de kans wilt geven om zichzelf te bewijzen.

Laat ons u tonen waarin wij verschillen van de marktleiders.

Andere toepassingen