Over ons

Meer dan 25 jaar actief in de business.

In 1991 ben ik gestart bij Fuji Filter, specialist in gesinterde rvs filters en polymeerfiltratie. Midden 1992 stapte ik over naar een Japans bedrijf. Ik verkocht er nog steeds Fuji Filter-producten, maar meer en meer spitste ik mij toe op disposable filters van een Japanse fabrikant. Na 20 jaar was het resultaat een groot aantal eindgebruikers in vele sectoren en een netwerk van verdelers in Europa.

Deze filters beschikten over eigenschappen gericht op coatingtoepassingen (zoals filtercapsules, coatings op basis van solventen, magneetbanden, interior- en top coatings voor de automobielsector).

In de jaren 90 ontwikkelde ik mogelijkheden in de markt van de optische media (CD, DVD) en vanaf 2004 focuste ik me op inkjet-toepassingen, meer in het bijzonder op filtercapsules en hybride filterkaarsen voor de productie van inkten. In 2010 onderzocht ik de markt van herlaadbare batterijen (Li-ion), waar tijdens het productieproces vloeistoffen met een hoge viscositeit of een hoog gehalte aan vaste stof, gefiltreerd moeten worden.

De filtratie-markt evolueert voortdurend, waarbij nieuwe trends hun intrede doen. Een voorbeeld hiervan is de stijgende vraag naar een filtratiesysteem zonder afval (zonder afval = het systeem gebruikt geen wegwerpfiltermateriaal zoals een doek, diatomee of filterkaarsen). Ik vroeg me af wat ik kon doen om aan deze vraag tegemoet te komen. In 2002 had ik op het idee van een crossflowfilter met concentrische filterelementen. Met dit systeem kunnen de tegengehouden deeltjes nadien gerecycleerd worden en in het proces worden teruggevoerd (bv. katalysators)! Er werden voor dit concept patenten toegekend. Arranged bvba bestaat sinds mei 2011 en ondertussen is onze firma mooi gegroeid. We hebben nieuwe toepassingen en producten ontwikkeld, zoals het automatisch ontluchtingsventiel.

In 2016 hebben we Arranged GmbH in Duitsland opgericht, zij richten zich op de Duitstalige klanten.

Maar we kijken ook verder dan ons eigen werkterrein en zo is het idee van de Dualtower (www.dualtower.com) ontstaan.

De slogan van ons bedrijf is “Trustworthy Business Development”: met elkaar zakendoen op basis van vertrouwen, loyaliteit en discretie. Dat is onze doelstelling.

Hartelijk dank voor uw interesse.

M. Eurlings