Jobs Dice scanning device logo

Over ons

Meer 30 jaar actief in de business.

In 1991 ben ik gestart bij Fuji Filter, midden 1992 stapte ik over naar een Japans handelsonderneming. Daar spitste ik mij meer toe op disposable filters van een Japanse fabrikant. Na 20 jaar was het resultaat een groot aantal eindgebruikers in vele industriële sectoren en een netwerk van verdelers in Europa.

Deze filters beschikten over eigenschappen gericht op coating-toepassingen (zoals filtercapsules, coatings op basis van solventen, magneetbanden, interior- en top coatings voor de automobielsector).

In de jaren 90 groeide de markt van de optische media (CD, DVD) en vanaf 2004 focuste ik me op inkjet-toepassingen, meer in het bijzonder op filtercapsules en hybride filterkaarsen voor de productie van inkten. In 2010 onderzocht ik de markt van herlaadbare batterijen (Li-ion), waar tijdens het productieproces vloeistoffen met een hoge viscositeit of een hoog gehalte aan vaste stof, gefiltreerd moeten worden.

De filtratie-markt evolueert voortdurend, waarbij nieuwe trends hun intrede doen. Een voorbeeld hiervan is de vraag naar een filtratie-systeem zonder afval (dus het systeem gebruikt geen wegwerp-filtermateriaal zoals bv filtergaas, diatomee of filterkaarsen). Ik vroeg me af wat ik kon doen om aan deze vraag tegemoet te komen. In 2002 ontstond het idee van een crossflowfilter met concentrische filterelementen. Met dit systeem kunnen de tegengehouden deeltjes gerecupereerd worden en in het proces worden teruggevoerd (bv. katalysators)! Dit concept werd gepatenteerd.

Arranged BV werd in 2011 opgericht en ondertussen is onze firma flink gegroeid. We hebben tal van nieuwe toepassingen en producten ontwikkeld, onze klanten bevinden zich heel Europa, het team van Arranged groeit gestadig.

2016 werd Arranged GmbH in Duitsland opgericht, zij richten zich voornamelijk op de Duitstalige klanten.

Nieuwsgierigheid en inventiviteit resulteren in een tal van nieuwe ideeën, die geen directe link met filtratie hebben echter wel zeer vernieuwend zijn. Intussen hebben we een reeks octrooien, die gaan van waterstofopslag, groene ammoniak, automatische ontluchtingsventiel tot moderne photodetector-scanners die voor control panels of dice-scanners gebruikt worden.

We bestaan nu 10 jaar en de slogan van ons bedrijf “Trustworthy Business Development” is nog altijd het fundament: met elkaar zakendoen op basis van vertrouwen, loyaliteit en discretie.

Hartelijk dank voor uw interesse.

M. Eurlings