Jobs Dice scanning device logo

Over ons

Meer dan 30 jaar in filtratie.

Ik begon mijn carrière in filtratie in 1991 toen ik bij Fuji Filter ging werken, een specialist in gesinterde roestvrijstalen filters. Halverwege 1992 stapte ik over naar een Japans handelsbedrijf, waar ik me meer richtte op wegwerpfilters van een Japanse fabrikant. Na 20 jaar was het resultaat vele eindklanten in vele industriële sectoren en een netwerk van distributeurs in Europa.

Deze wegwerpfilters hadden eigenschappen die gericht waren op coatingtoepassingen (zoals filtercapsules, coatings op basis van oplosmiddelen, magnetische tapes en coatings voor het interieur en de top coatings van de auto-industrie).

In de jaren '90 groeide de markt voor optische media (cd's, dvd's) snel. Vanaf 2004 richtte ik me op digitale afdruktoepassingen en bood ik filtercapsulesystemen en hybride filtercartridges aan voor de productie van digitale inkten. In 2010 begon ik met de ontwikkeling van de markt voor oplaadbare batterijen (Li-ion), waar slurries met een hoge viscositeit of een hoog gehalte aan vaste stoffen gefilterd moeten worden tijdens de productie.

De filtratiemarkt is voortdurend in ontwikkeling, met steeds nieuwe trends. Een voorbeeld hiervan is de vraag naar een afvalvrij filtratiesysteem (wat betekent dat het systeem geen gebruik maakt van wegwerpfiltratiemateriaal zoals filtergaas, kiezelgoer of filtercartridges). Ik wilde weten wat ik kon doen om aan deze vraag te voldoen. In 2002 ontstond het idee van een crossflow filter met concentrische filterelementen. Dit systeem kan de vastgehouden deeltjes terugwinnen en terugvoeren in het proces (bijv. katalysatoren)!
Of tegenwoordig de vraag van veel industrieën om fluorpolymeer (PFAS) materialen in filters te vermijden. Wij hebben hier al oplossingen voor.

In 2011 verliet ik het Japanse handelsbedrijf en richtte ik Arranged BV op. Sindsdien is Arranged BV aanzienlijk gegroeid. We hebben veel nieuwe toepassingen en producten ontwikkeld, onze klanten bevinden zich in heel Europa en het Arranged team groeit gestaag.

In 2016 is Arranged GmbH opgericht in Duitsland. Zij richten zich voornamelijk op Duitstalige klanten in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Nieuwsgierigheid en inventiviteit hebben geleid tot veel nieuwe ideeën, die innovatief zijn en geen directe link met filtratie hebben. De IP-portefeuille van Arranged omvat een reeks patenten, variërend van waterstofopslag en groene ammoniak tot scantechnologie die we gebruiken in bedieningspanelen of dobbelsteenscanners.

We bestaan nu 12 jaar en de slogan van ons bedrijf, "Trustworthy Business Development" is nog steeds de basis: samen zaken doen op basis van vertrouwen, loyaliteit en discretie.

Bedankt voor uw interesse.

M. Eurlings